Meist

Veetka talu- puutumata loodus keset Karula rahvusparki!

Meie eesmärk

Veetka talu eesmärgiks on luua meie külalisele koht, kuhu põgeneda kiire elutempo eest. 

Hetk peatub, et pakkuda ürgse looduse keskel ainulaadseid maitseelamusi.

Talu peremees ja peakokk Kaspar Karjus

Kaspari teekond toiduni sai alguse juba lapsena ja oma erilise kokanduse käekirja on ta just saanud läbi Veetka talu. Kaspari firmamärk on taimed ja nende kasutamine toidus, olenemata sellest, kas tegu on taimse või loomse toiduga. Tee taimedeni on ta avastanud läbi oma ema Irje Karjuse.

Karjääri jooksul on Kaspar pidanud kohvikut Tallinnas, töötanud Lihuniku äri restoranis peakokana, toitlustanud festivale ning pakkunud unustamatuid toiduelamusi imelistes pulmades.

Toitlustusjuht Maarja-Liis Karjus

Maarja-Liisi teekond toiduni on tulnud läbi Kaspari, kes on nakatanud oma toidukirega ka teda. 

Maarja-Liisi ülesandeks on korraldada Kasparile kõik vajalik selleks, et peakokk saaks keskenduda toidule!

Turvajuht ja gurmaan Noora

 

Noora leidis oma tee Veetka tallu ja Karjuste perekonda loomade varjupaigast. Tema valvsa pilgu eest ei jää märkamata ükski liikuv hing ning aastatega on nemast saanud perekonna suurim gurmaan.