Meist

Veetka talu- puutumata loodus keset Karula rahvusparki!

Meie eesmärk

Veetka talu eesmärgiks on luua meie külalisele koht, kuhu põgeneda kiire elutempo eest. 

Hetk peatub, et pakkuda ürgse looduse keskel ainulaadseid maitseelamusi.

Talu peremees ja peakokk Kaspar Karjus

Kaspari teekond toiduni sai alguse juba lapsena ja oma erilise kokanduse käekirja on ta just saanud läbi Veetka talu. Kaspari firmamärk on taimed ja nende kasutamine toidus, olenemata sellest, kas tegu on taimse või loomse toiduga. Tee taimedeni on ta avastanud läbi oma ema Irje Karjuse.

Karjääri jooksul on Kaspar pidanud kohvikut Tallinnas, töötanud Lihuniku äri restoranis peakokana, toitlustanud festivale ning pakkunud unustamatuid toiduelamusi imelistes pulmades.